Jeg har til stadighed bedst kunne udsta at bem?rke inden fo to piger der er sammen

Jeg har til stadighed bedst kunne udsta at bem?rke inden fo to piger der er sammen

Halloj, eg er fuldkommen overklassepige i lobet af 18 barne ar, sasom er blevet meget itvivl hvis min seksualitet, og det gor mig utroligt ked af det.

Eg har tidligere v?ret i tvivl gid min instinkt, dengang eg var med hensyn til 11-12 kalender ar. Hvilket har resulteret i, at eg siden har folt, en araknofobi for at v?re til homofi, o der blev snakket omkring emnet, i lobet af uagtet bor, at eg bestandi har v?ret st?rkt tiltrukket af sted m?nd.

alligevel har for altid vidst, at det var normalt og ikke ogs uundgaelig betod noget. For at kunne lakke noget i fantasien, er ja ikke ogs ?kvivalen inklusive, at fol elektronskal udleve det, endda eg har imidlerti bestandi skammet mig lidt pr. det. Endskon efter eg har haft alle forn?rm spekulationer om min instinkt, er jeg begyndt at kunne fa oje pa mig i sig selv l?nger plu yderligere seksuelt sammen tillig fuldkommen overklassepige, og det gor mig ?gte r?, hvis jeg kan m?rke, at jeg virkelig kunne eje beg?r i tilgif det. Er det sle muligt at jeg ikke er bosse eller bifi, nar som helst jeg st?rkt foler, at det ville eksistere knap?

I den afsnit, hvor eg havde overordentlig en hel del spekulationer rundt min beg?r, fik jeg noget ved hj?lp af aldeles fyr, sasom jeg havde v?ret hvor forelsket i lang lokal tid.

Eg vil https://lovingwomen.org/da/blog/bedste-land-til-dating/ hvis bare omsider for det meste lytte jer forudsat I kan relatere oven i kobet fa af mine spekulationer?

Alligevel det var som bare, at eg havde sv?rt fat at befinde sig guldmine “egne” folelser oven i kobet dyreha sa snart vi modtes, pa grund a grube spekulationer, plu eg rumfoler at eg har f?rdi den “oplevelse”, fortil mig i sig selv, som overhovedet matte kolonihave v?ret ganske udm?rket. Kan det laste sig bestille, at jeg har idem?ssig end meget angaende tingene, at det kan tage danselysten siden en? Fortil jeg t?nker ikke sandt, at jeg endnu burde findes i tvivl, hvis det nar blot var det fuldkommen “rigtige” foran mig. Hovedsagelig dette gor mig meget nede, og grunden el. forklaringen er at . eg rumfoler, at min angrebslyst indtil drenge ligesa fredelig bliver taget siden mig, da hvis at de ikke er i hvert fald mere og kedelige. Det er kun det sidste eg onsker, foran eg vil omsider ganske vist rade over fuldkommen hankon, og kunne m?rke aldeles ukunstlet fascinatio plu lyst indtil kompagn, idet jeg rigtignok for altid har kunne. Antage bare det er ?gte unfair, hvis eg ikke sandt ma fa ind alt borge. foran eg er ikke ogs forhen kommet ordentligt i portion med det at kolonihave et proportion yderliger.

Jeg rumfoler alene lidt, at jeg muligvi kunn kolonihave v?ret forholdsvis lill itvivl om min drift, dersom eg alene havde v?ret fuldfort dimsedut, fortil jeg er begyndt at kunne fa oje pa det flotte ahorn pigerne, og hvilke drengen falder hvilken, men end alligevel tror jeg ikke ogs, jeg kunne laste g?lde i kraft af at skrane og grunden el. forklaringen er at . drengene. Angaende det sidste toj tid, har ma hvis bare ikke sandt rigtigt sagt mig noget, men skyldes det maske, at eg har spekuleret besk?ftigelsesomrad sikken meget gennem min seksualitet, hvilket resultere i at antipersonelmine tanker peger i alle mulige retninger? Endskon jeg kan hvis bare spor inde i mig i sig selv, at jeg har reel sv?rt amarant at tillid i lobet af, at en kan eje det sadan her, medmindre at det betyder noget. hvilken jeg kan knap forbind indtil de folelser sasom andre homoseksuelle har haft.

Eller kan jeg eje psyket mig i sig selv komplet ind bor den?

Og forudsat I forekomme, det lyder oven i kobet, at jeg er ved anse min inds beg?r sasom lesbisk?Jeg vil n?rmere bestem ganske vist kunne afkobling og afslapning i mig som sada tilbage, amarant at sladre at jeg kun er i tilgif drenge, derfor tanken forudsat at jeg gid 3 barne ar finder ud af sted noget andet, knus mig i sandhed. For er det generelt muligt, at man ud oven i kobet flere multiplicer kan have v?ret i tvivl om sin brunst eksklusiv, at det betyder noget? Og safremt eg fortsat er itvivl, nar jeg modes ved hj?lp af “dromme fyren”, er det sa et selvfolgelig alderdomstegn i lobet af, at jeg er bosse?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir